HC Zalău va debuta în noul sezon împotriva campioanei Oltchim

Amânat iniţial pentru data de 12 septembrie, din cauză că Oltchim Râmnicu Vâlcea ar fi trebuit să participe săptămâna viitoare la un turneu internaţional de pregătire, meciul dintre HC Zalău şi gruparea vâlceană, din cadrul primei etape a Ligii Naţionale se va disputa joi, 6 septembrie, de la ora 17. Având în vedere că Sala Sporturilor din Zalău nu va putea fi dată în folosinţă până la data respectivă, partida se va desfăşura în Sala „Avram Iancu” din Brădet.
Înaintea partidei va avea loc o festivitate de premiere, handbalistele de la HC Zalău urmând să primească medaliile de bronz câştigate la finalul ediţiei trecute de campionat. „Cu ocazia primului meci vor fi acordate medaliile de bronz câştigate în sezonul trecut. Le vom trimite medaliile şi jucătoarelor care nu mai sunt acum la echipă, pentru că au avut o contribuţie majoră în sezoul trecut la obţinerea acestui rezultat”, a precizat managerul Gheorghe Tadici.
Duminică, 9 septembrie, echipa zălăuană ar fi trebuit să întâlnească, tot pe teren propriu, nou-promovata ASCHZ Termo Iaşi, însă gruparea ieşeană şi-a anunţat zilele trecute retragerea din Liga Naţională.

One Thought to “HC Zalău va debuta în noul sezon împotriva campioanei Oltchim”

  1. europeanul

    Sa felicitam autoritatile pentru performanta finalizarii Salii Sporturilor . S-a reusit ca cel mai important meci de campionat sa se joace tot la Avram Iancu . Daca era vorba despre casele lor sigur erau finalizate la timp , este nepermis ce s-a intimplat . RUSINE !!!

Leave a Comment